Zsákbakutya 2012.10.15. 11:19

Hírmorzsák

Zsákbakutyám mostanában kissé háttérbe szorul, mármint blogírásilag, ugyanis immár kb. 1 hónapja nálam lakik egy tacsi keverék, 10 hét körüli fiúcska. Mivel elsődleges célom, hogy őt minél hamarabb örökbe adjam, így főleg a taskakutya.blog.hu-ra szoktam írni. Meg amúgy sincs túl sok hír Panka háza táján, még mindig csodálatosan imádnivaló és még mindig hálás vagyok a sorsnak, hogy őt az utamba sodorta.

Az ősz beköszöntével tervbe vettük, hogy ismét fogunk járni kutyasuliba, azaz klubfoglakozásokra, de valahogy mindig úgy alakul az életünk, hogy vasárnap délelőtt sosem érünk rá, így még csak 1 alkalommal voltunk.

Voltunk ellenben lovagolni, mármint én lovagoltam, addig Panka és Doki az autóban várt (nyugi, hűvös volt és fél órát lovagoltunk, simán bírták az ebek az autós létet), Maya és Scott pedig a pálya mellett ugatta a "hatalmas kutyákat". Lovaglás után elmentünk sétálni, löktünk egy jó kis kört a Zsámbéki medencében - csodálatos, mindenképp menni kell még!

Részt vettünk múlt hétvégén a fóti Auchanban lévő Fressnapf örökbefogadó napján, inkább csak a magunk szórakoztatására, mert sajnos elég kevés érdeklődő jött el.

Többen voltak azonban a IV. Retriever Rescue találkozón, ahol indultunk a behívó- és szépségversenyen is. A behívóverseny a 18 indulóból másodikként teljesítettük, ami nagy büszkeséggel töltött el. A szépségversenyen a talált tacsimix-szel közösen kapták a legtutibb páros címet. A buli utáni pakolászás közben csak úgy, poénból eldobtam Pankának egy teniszlabdát, mire legnagyobb meglepetésemre utána iramodott és szépen visszahozta. És ezt még eljátszotta 3 alkalommal. Ez azért nagyon nagy dolog, mert Panka egyáltalán nem apportos, itthon is csak akkor pörög rá a témára, ha amúgy is fel van pörögve, viszont séta közben abszolút nem érdeklik még a csipogó labda/játék sem. Szóval nagyon örültem, hogy elindultunk ebbe az irányba is, fog ez menni! :D

Viszont tervben van egy sokkal nagyobb horderejű dolog, nevezetesen, hogy kiköltözünk Angliába. Még nem tudom, mikor, hova, hogyan, de ha esetleg az első körben Panka nem is tud velem jönni, ahogy alkalom adódik, rögtön költözik ő is. Nyilván az lenne a szuper, ha rögtön együtt mehetnénk, de majd meglátjuk.

De addig is sétálunk, néha futkosunk, közösen neveljük a tacsigyereket, eszünk, alszunk, összebújunk :)

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakbakutya.blog.hu/api/trackback/id/tr184849280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása