Zsákbakutya 2012.09.14. 13:30

Fejlemények

Ha jól látom, június végén írtam legutóbb, így van mit bepótolni.

Talán a legfontosabb, hogy Marcy gazdához került! Sajnos kétszer is, ugyanis az első jelölt elvitte két hétre, majd mikor kiderült számára, hogy a havi fájdalomcsillapító költsége olyan 10-12e Ft lenne, visszahozta. És megkérdezte, fiatalabb kutyát nem tudunk-e neki adni. Ezt nem is ragoznám túl. A második jelölt család jött, látott és győzött. Kedves, esztergomi család, 2 gyerkőccel. Nagyon tetszett nekik Marcy, tisztában voltak a gyógyszerköltségével is, mindezek ellenére őt szerették volna. Vasárnap találkoztunk, hétfőn este el is vitték a Zebet két hét próbaidővel - előzetes családlátogatás természetesen megvolt, mivel Fruzsitól néhány sarokra laknak :). Nagyon izgultam végig, hisz Marcy annak ellenére, hogy DP-s és 9 éves, azért tud meglepetést okozni (kerítést és konyhapultot mászik, másik kutya után ROHAN, nagyritkán átalakít dolgokat a lakásban és MINDEN kajának vélt dolgot bezabál). Szerencsére mindezek mellett nagyon fegyelmezett, gyönyörűen jön láb mellett és nyaktól lefelé az egész testével csóvál, ami miatt simán bele lehet szeretni - és szerencsére ez is történt! Azóta eltelt 2,5 hét, a próbaidő lejárt, véglegesítettük. Hetente 1-2 alkalommal kapok infókat a leányzóról, mókás sztorikat (kuka és dinnyehéj...), amiknek mindig nagyon örülök. Úgy néz ki, Marcy (Marcsi) nagyon jól működik új és végleges családjánál.

Rita Jogarja is gazdis lett, szerencsére bazi közelre költözött, így Ritával szemmel tudjuk tartani - és fogjuk is, mert Jogar irtó jó kutya, nehezen ment tőle az elválás... :)

Kaptunk fél tucatnyi csoki labi kölyköt, nyilván azonnal elkezdtek égni a telefonvonalak, bár sajnos néha olyan gazdik jelentkeztek, akiktől a fülünk is ketté állt. Az 5 (tudom, ez pont eggyel kevesebb, mint fél tucat) kölyökből 3 már gazdás, két srác várja még felelős gazdáját. Nem könnyű az ilyet megtalálni...

Kimaradt továbbá a nyaralás, ami inkább külön bejegyzést érdemel, szóval nem itt folytatom.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakbakutya.blog.hu/api/trackback/id/tr474776550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása