Igazából ez már sok hetes sztori, ha jól számolom - megnéztem a naptárban és még csak - 2 hete, hogy elköltözött Rose tőlünk. Nem tudom írtam-e, de Rose az előző gazdinál bejelezte az alacsony vércukrot, ami nagyon felkeltette a Fruzsi család érdeklődését, így "kölcsön kérték" megfigyelésre (Fruzsi húga cukorbeteg). Eddig úgy néz ki, nem nagyon jelez semmit, de szinte már nem is kell neki, mert beleszerelmesedett az egész család, így Rose marad Fruzsiéknál. És azt hiszem ezzel nagyon jól járt a kutya, mert az biztos, hogy sosem lesz egyedül, hisz 1 golden, 1 labrador, 1 tacskó és egy német juhász társaságát élvezheti, valamint Fruzsi húga, anyukája és apukája simogathatja naphosszat.

A beilleszkedése, pont mint nálunk, egy pillanat műve volt, nem csinál nagy ügyet a gazdiváltásból :) Bár Rose igazából semmiből sem csinált nagy ügyet, max. ha egyedül hagytuk, na azt nagyon nem szerette.

Kíváncsi vagyok, kinek a neve fog szerepelni az örökbefogadási szerződésen... :D 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakbakutya.blog.hu/api/trackback/id/tr633437537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása