Zsákbakutya 2011.07.10. 23:11

Dunno

A kiskutya neve Dunno lett, mert nem tudtunk jobbat kitalálni. A Dunno nemzetközi, a Dunno különleges, a Dunno kicsit fura, de majd mindenki megszokja :D

Dunno marad nálam, ám a Retriever Rescue égisze alatt fog futni. Kap oltásokat, chipet, saját topikot a www.retrieverrescue.hu fórumán, és saját kutyaként fogjuk kezelni. Ez hatalmas segítség, ugyanis az RR-es kutyák a nagy nyilvánosság miatt egész hamar találnak maguknak gazdát. Én nyilván mindent el fogok követni a jó ügy érdekében, és meg vagyok róla győződve, hogy nem kell sokáig várni a megfelelő személy felbukkanására.

Kíváncsi vagyok mi lesz holnap, majd nyilván megírom. Most viszont megyek kölyökkutyabaráttá tenni a lakást (szőnyeg fel, cipők, vezetéket eldugva, stb).

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakbakutya.blog.hu/api/trackback/id/tr13056177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása