A hosszú hétvégén 3 említésre méltó dolog történt - időrendi sorrendben:

- elejtettem a telefonomat a Petőfi-hídon, ami második pattanásra lepottyant a hídról, egyenesen a Dunába. Esélyünk sem volt.

- vasárnap este felmentünk a Normafához szalonnát sütni, természetesen kutyákkal felszerelve. Borzasztóan élvezték, rohangáltak, Panka kenyeret is lopott, nem is egyet - pedig én előre figyelmeztettem minden kedves résztvevőt a kutyák kajához való viszonyáról! :D Délután 6 körül értünk fel, és majdnem éjfél volt, mire hazaértünk. Panka tisztára kinyúlt, még ma, azaz hétfő reggel is mélyen aludt, eszébe sem jutott további tortúrának kitenni magát. Pedig még mi várt rá...

- ma 11 körül érkeztünk meg Kisorosziba, ahol már egy kedves Retriever Rescue-s pár és tündér kutyáik vártak ránk. Megnéztünk egy lehetséges rendezvényhelyszínt, aztán átmentünk Pilismarótra megnézni egy sokkal jobbat. Öböl, öböl hátán, mindenhol víz, ember alig. Ha lett volna rajtunk fürdőjuci, lehet, hogy még most is ott lennénk :D Nagyon cuki kis hely, egészen biztosan vissza fogunk menni. Miután a kutyák kistrandolták magukat, megálltunk a dömsödi hajóállomásnál enni valamit, ahol Panka (majdnem) példásan viselkedett: nem kuncsizott kaját sem tőlünk, sem mástól, nem ment el messzire, ellenben szépen feküdt a pad/asztal mellett/alatt. Kaja után szedtük a sátorfánkat és beköszöntünk Bettiéknek, akik a dunabogdányi strandon süttették a hasukat. Oda elvileg nem lehet bevinni kutyát, de legalább öttel találkoztunk, így annyira nem aggódtam túl a dolgot. Itt Zoli csinált pár képet rólunk, a kedvenceim ezek:

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakbakutya.blog.hu/api/trackback/id/tr72981743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása