Zsákbakutya 2011.06.01. 08:38

Gombóc Artúr

Panka továbbra is folytatja a lopkodást. Tegnap Zoli elvitt minket a színházba (Operett Raktárszínház - Tavaszébredés --- szülőknek és/vagy jövőbeli szülőknek ajánlom, elgondolkodtató darab), és míg itthon egyedül garázdálkodhatott a kislány, garázdálkodott is: ismét csokit evett. Valami szatyorban talált még egy-két csokiszeletet, be is nyomta mindet. Ez egyrészt vicces, mert pl. Scott rá sem bír nézni a csokira, holott Tesó, a gazdája, szintén csokiholista. Panka pedig, ha tehetné, két pofára tömné, velem ellentétben. Na ennyit a kutya-gazdi összhangról :) A mosolygáson túl azonban aggódásra is okot ad ez a sok édesség evés, ugyanis a csoki a kutyák számára mérgező, egy kis darabot sem lehetne enniük. Arról nem is beszélve, hogy Panka gyengébb gyomra eddig már kétszer is "kivetette magából" a bűnöst, tehát legbelül ő is tudja, hogy nem jó neki.

Lényeg, hogy sokkal óvatosabbnak kell lennünk, mert nyilván egyikőnk sem szeretné megmérgezni a csajszit. Meg persze Panka minél többet eszik a tiltott gyümölcsből, Zolinak és Tesónak annál kevesebb jut, tehát ez közös érdek is :D

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakbakutya.blog.hu/api/trackback/id/tr82947889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása