Zsákbakutya 2011.05.20. 10:56

Gondolatok

Először is a futásról: még mindig szenvedek, hiába, no, ezt a szép súlyt cipelni gyorsan nem kis teljesítmény a szervezetemtől... Végül nem növeltem a távot, maradtam a kb. 2 km-nél. Majd holnap a verseny hevében és a többiek hatására talán sikerülni fog lefutni mind a hármat. Remélem a csapatszellem majd Pankára is hatással lesz, mert tisztára kidöglik ő is, mire hazaérünk. Ezt nem is értem...

Másik gondolat Pankáról. Ez most, a séta közben merült fel bennem. Panka majdnem 1 évig volt menhelyen, rajtunk kívül egyszer érdeklődtek utána telefonon, pedig a képei nagyon jók, igazán ígéretesek voltak. Ehhez képest tojtak a kis fejére. Ami azért is meglepő, mert az elmúlt 9 hónapban annyian dicsérték meg, mondván, hogy milyen szép, hogy megszámolni sem tudnám. Viszont ma az jutott eszembe, hogy lehet azért dicsérik meg, mert "szegény gazdi, hadd higgye, hogy szép kutyája van..." Bár ezt azért nem tartom valószínűleg, de már annyira sok pozitív visszajelzés érkezik, hogy nem tudom hova tenni :) Kishitűség rulez!

A harmadik gondolatot elfelejtettem, de időközben jött helyette újabb történés: ismét találtam egy kullancsot Pankában. A két lába között, már majdnem a popsijánál volt. Még viszonylag friss lehetett, mert bár nem vagyok nagy kullancs szakértő, de azért ez messze nem volt annyira tele cuccal, mint az első "kavics". Lényeg, hogy a csajszi elég kooperatív volt, csak picit méltatlankodott a kényelmetlen pozíció miatt, de hagyta magát kullancstalanítani. Viszont sikerült olyan ügyesen kiszednem, hogy a feje benne maradt. Mindig, mindenki ettől óv, azért remélem nagyon nagy baj nem lesz belőle. Mindenesetre nagyon fogom figyelni a helyét.

Holnap verseny, jejj! Vasárnap pedig a jól megérdemelt pihenésünket remélhetőleg egy bányató mellett fogjuk tölteni, ahol mi és a kutyák is tudnak fürdeni. Mondjuk a kutyákat felesleges többet számba tenni, mert Scott hamarabb tanul meg repülni, mint hogy vízbe jöjjön, szóval ő fog vigyázni a cuccainkra, míg mi hűsölünk :)

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakbakutya.blog.hu/api/trackback/id/tr712918847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása