A Kate-ért folyó "csatározás" második helyezettjének megígértem, hogy figyelni fogom a kutyákat és keresek neki egy megfelelőt, aki jobban passzol dilibogyó Lilijéhez. Nem gondoltam, hogy már péntek este megtalálom a legalábbis leírás és fotók alapján tökéletes társat. Nagyon belelkesedtem, Sanyinak is tetszett, megszereztük a kutya elérhetőségeit, Sanyi lebeszélte a randit és vasárnap délután már mentünk is szélvész kisasszonyért. Suzy 3 éves, eszetlen, foglalkozáshiányos ám kutyasuliban tanított, éppen tüzelő kislány. Méretre és színre kb. olyan, mint Kate, temperamentumra kb. olyan, mint Lili. Nagyon kedves, nagyon aranyos, közvetlen, alapfokon képzett, gyönyörű csajszi. Nagyon jó érzés a tudat, hogy az eddig udvari (bár első körben lakás, majd kinti-benti, végül csak udvari) kutya most már rendszeresen lesz sétáltatva, rendszeresen fog más kutyákkal találkozni, és rendszeresen fogunk róla híreket is kapni.

Az első adagot már meg is kaptuk: minden oké, a kutyák inkább semlegesek egymással, ami majd remélhetőleg átcsap szeretetbe. Tegnap is sétáltak sokat, ma délig már 2x1,5 órás sétán is túl vannak, most csendes pihenő van otthon. Ha Sanyi hazamegy a munkából kiderül, mennyire csendes ez a pihenő :D

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakbakutya.blog.hu/api/trackback/id/tr712697375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása