... Réka! Réka egy elbűvölően kedves teremtés, akinek régi álma volt egy goldi, és a sors úgy akarta, hogy most teljesüljön e kívánsága. Szerencsére a pályázók erős mezőnnyel képviseltették magukat, tehát tényleg tudtunk jó helyet választani, és nem kellett az egyetlen jelentkezőnek odaadni (ami egyébként nem mindig rossz, Frodó kutya esetében például nem is kellett több jelentkező, nagyon jó helyre került). A futtatóban megismert Sanyinak ígértünk egy szintén sötét arany lükepék leányzót, aki mozgásigényileg jobban passzol az ő 2 éves Lilijéhez. És mivel sajnos sok menteni való golden van, egészen biztosan találunk egy leányzót.

Kate még egy hétig nálunk lesz, ez alatt Réka fel tudja készíteni a lakást és a családot és főleg saját magát :) a kutya érkezésére. A sétákhoz továbbra is csatlakozni fognak, így is elősegítve a későbbi beilleszkedést. Nagyon bízom benne, hogy jól fognak alakulni a dolgok, ebből az 1-2 találkozásból is úgy ítélem meg, hogy a temperamentumuk és természetük hasonló, és tényleg a megfelelő családot választottuk ki Kate remélhetőleg még hosszú további életére. Most nagyon boldogka vagyok! :D 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakbakutya.blog.hu/api/trackback/id/tr902690374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása