Zsákbakutya 2011.07.09. 17:32

Sokminden

Hú, ezer éve nem írtam. Sok izgi nem is nagyon történt, bár a tény, hogy majdnem két hétre megint duplakutyás lettem, és hogy ezzel a feladattal immár egyedül kellett megbirkóznom, izgivé tette a napjaimat. Scott vasárnap este költözött be hozzám, majd tegnap, azaz pénteken jött haza Tesó és vitte el. A napi rutint remekül megszokta, bár eleinte nem értette, hogy ha reggel voltunk sétálni, és alig 1 órája jöttünk haza, akkor hogyhogy megint megyünk, de gondolom aztán leesett neki, hogy a futás utáni vízmennyiség egy részét így tudja magából kiadni és nem kell egész nap tartogatnia.

Hétvégén Győrbe kirándultunk, összekötve a kellemeset a hasznossal megnéztünk egy autót. A vételt végül nem ütöttük nyélbe, de ha már ott voltunk, sétáltunk egyet Pannonhalmán. Illetve sétáltunk volna, ha az indulás után kb. 30 perccel nem kezd el szakadni az eső. Így inkább hazaiparkodtunk.

Azóta egyéb említésre méltó esemény nem történt Panka és Scott háza táján.

Viszont...

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakbakutya.blog.hu/api/trackback/id/tr823053250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása