Zsákbakutya 2011.05.19. 11:36

T-2 nap

Igaz, már volt egy ilyen című bejegyzésem kb. 9 hónappal ezelőtt, de akkor a T Panka érkezését jelentette, ez esetben viszont A Futtát. Járunk szorgalmasan - bár kevésbé lelkesen - futni, egyik nap kevésbé halok meg a 2. km végére, másik nap jobban. Azt terveztem, hogy holnap kivételesen lefutok még egy 1 km-es szakaszt, csak hogy tudjam, mennyi is az az 3 km. Bár nem tudom, mennyire okos dolog így "rágyúrni" a távra, lehet inkább rá kéne pihennem :D No majd meglátjuk melyik lábbal kelek.

Panka egyébként továbbra is szeret futkosni, és észrevettem, hogy az ő galopp tempója nagyjából olyan, mint az én "futó" tempóm, így remélem szombaton tökéletes összhangban fogjuk róni a métereket.

Ami nehezíti a dolgot, hogy már hosszú évek óta küzdök május közepétől június végéig - azaz a nyárfa virágzásának teljes időszakában - a francos allergiával. A legdurvább időszakban szó szerint nem érdemes elvenni a papírzsepit az orromtól, és a Duna-part és a Városliget is tele van nyárfával, legnagyobb boldogságomra. Lehet meg kellene tanulnom a focista orrfújást szombatig... Na erre azért még alszom egyet  :)

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakbakutya.blog.hu/api/trackback/id/tr162916310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása