Zsákbakutya 2011.04.13. 12:19

RR kutyák

Az elmúlt 2 hétben találkozunk Kate-tel és Sophieval is. Kate kicsivel több mint 4 hétig volt nálunk, Sophiet pedig a focussal hoztuk el előző gazdáitól, akik nem tudtak elég időt rá szánni (=gyakorlatilag kivert kerti kutya volt, zéró foglalkozással...).

Kate csodálatosan beilleszkedett új családjába, mindenkit a mancsa köré csavart. A két kissrác imádja, Kate is őket. Réka mesélte, hogy néha úgy kell leszedni a srácokat a kutyáról, párnaként használják. A sok fésüléstől és foglalkozástól gyönyörű lett a bundája, meg persze most cseréli a téli rucit nyárira, így igényli is a törődést. Sétáltunk egy nagyot az Óhegy parkban, de sajnos annyira el voltam foglalva a sok ingerrel, hogy elfelejtettem fényképeket készíteni...

Ahogy most vasárnap Sophie-ról is... Ő múlt héten balesetet szenvedett, megrándult a jobb mellső lába, de kapott szurit és bogyókat, így mostanra már rendbe is jött. Sanyi imádja, és ami még jobb, Lili is (Lili Sanyi másik goldija)! Mikor elhoztuk az egész kutya egy merő ideggóc volt, látszott rajta a 1,5-2 év sétáinak hiánya. Kitakarította a bal fülemet kompletten, összeszőrözött és lány létére fiús mozdulatokat tett a lábamon. Tehát igazán nem volt könnyű eset, bár reméltem, hogy a rendszeres séta és foglalkozás hatására megnyugszik kicsit. És ez így is lett! A lakásban nagyon szépen viselkedik, a séták során is egyre kevésbé húz, a futiban az összes kutyával nagyszerűen kijön, és úgy egészében véve nagyon jó kutya. Pénteken volt kozmetikusnál, immár kívül is gyönyörű lett, az egész futi a csodájára járt :)

Azt nagyon sajnálom, hogy Gini/Bori kutya gazdája előkerült, mert neki is jó esélyei lettek volna egy gondos gazdit találni a régi gondatlan helyett. Róla azóta semmit sem tudunk, hogy a gazdi bátyja magához vette, csak bízni tudunk abban, hogy jobb sora van.

Nagyon szeretném folytatni az ideigleneskedést, csodálatos érzés, mikor Réka, vagy Sanyi felhívnak és beszámolnak a fejleményekről. Már csak Zolit kell meggyőzni erről :)

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakbakutya.blog.hu/api/trackback/id/tr52822719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása