Alakulnak a dolgok Kate körül, kezdenek jelentkezni az érdeklődők. Múlt héten találkoztunk egy 70 éves hölggyel, elkísért minket a reggeli népligeti sétánkra. Tetszett neki a kutya, ma este fog visszaszólni. Közben még két másik hölgy is telefonált, mindkettő gyerekes, az egyik lakással, a másik házzal. Nem tudom velük mikor fogunk tudni találkozni - a munkaidő miatt -, de remélem mihamarabb.

Nagyon nagy felelősségnek érzem ezt a döntést, amit részint nekünk kell meghoznunk (részint az RR csapatának), hisz a mi feladatunk kiválasztani a Kate számára legmegfelelőbb gazdit. Ha eltölt az ember lánya több napot, esetleg hetet, hónapot egy kutyával/állattal, kialakul a kötődés, és utána nagyon rossz búcsút inteni a szeretett lénynek. Minél hosszabb az együtt töltött idő, ez a fájdalom annál nagyobb. Persze enyhíti a tudat, hogy jó helyre kerül az állat, vigyázni fognak rá, szeretni fogják, de mégsem kellemes. Ez a döntés tehát duplán-triplán fontos, jól meg kell fontolni.

Míg ezen gondolkodunk és várjuk a gazdijelölteket íme két kép, amiket Tesó készített gyors egymásutánban bemutatva Kate kutya esti aktivitását :D 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakbakutya.blog.hu/api/trackback/id/tr512676949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása