Jajj, tegnap nagyon sok dolog történt. Illetve nem ollllyan sok, de ollllyan jó dolgok, hogy az egész napomat bearanyozták. Kezdem az elején.

Szokásos reggeli séta a Népligetben, iszonyú mennyiségű kutya mindenhol, Scott őrjöng. Aztán találkoztunk a dogos csapattal, ami vagy 10 felnőtt és 10 kölyök német dogból állt. Scott egyből ölbe, magasba tartva, láthatatlanná válást gyakorolva elhaladva a kutyák mellett. Dog gazdik meglepve, Tesó végül meggyőzve, hogy rakja le, sőt, engedje el a kis terroristát, ennyi kutyának nem fog tudni nekimenni egyszerre, meg a dogok amúgy is békés, jámbor jószágok, nem fognak visszatámadni. És láss csodát, tényleg nem! Scott kinézett magának 1 (a legnagyobb) fiút, annak a bokáját megkapta párszor, de további morgáson és acsarkodáson kívül nem ment neki másnak. Majd' 1 órán keresztül sétáltunk a csapattal, Tesó majdnem elsírta magát boldogságában! Nagyon jó fejek voltak a gazdik és a kutyák is, így ha legközelebb összefutunk, folytatjuk a sokkterápiát.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsakbakutya.blog.hu/api/trackback/id/tr412697324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása